Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Старт на Проекта за свлачищата

28 юли 2010, Сряда | 22:27 | общество

Пресконференция за свлачищата

Конференция за свлачищата"За нашето ръководство и за мен като кмет на Община Велинград днешният ден е един хубав ден за нас, за всички, защото действително започваме реализацията на един важен Проект по Европейските програми...", това каза в уводните си думи кметът Иван Лебанов на пресконференцията, състояла се днес, 28 юли от 11 часа в малката зала на Общината.

На конференцията присъстваха кметът Иван Лебанов и заместниците му - Валя Цветанова и Георги Янчев, Радка Русева - директор Дирекция "Европейски програми и проекти", PR-ът на Община Велинград Росица Пашова, екипът, работил по проекта - инж. Петър Кондев и инж. Таня Кърпачева, както и Васил Атанасов - кординатор и Надежда Велчева - счетоводител.

Радка Русева направи кратка презентация на проекта "Укрепване на свлачищни процеси в Община Велинград". Този проект е на стойност 823 791.40 лв., съфинансиран е от ЕФРР със 700 222.69 лв. и е със срок на изпълнение 22 месеца. Обектите, които обхваща проекта, са: свлачище до река Еленка, подпорна стена до Циганско Дере, до река Чепинска - ляв и десен бряг и до бившата база на ЦК. Крайната цел на проекта е: да бъдат изградени шест подпорни стени; да бъде повишена защитата за живота и имуществото на местното население и туристите; да се информира обществеността за реализирания проект; да се подобри инфраструктурата на Община Велинград. Инж. Кондев даде допълнителни пояснения върху проекта, за всеки обект по отделно. Конференцията завърши с пожелания за успех в реализирането на Проекта.

Вижте част от конференцията:

Get Adobe Flash player

Коментари

ВЪПРЕКИ ПОДМОЛНАТА ДЕЙНОСТ НА НЯКОИ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ,КОИТО СИ МИСЛЯТ,4Е КАТО СА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ,ТА СА МНОГО МОЖЕЩИ-ЕТО В ГРАДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ И ТО КОЙ ГО ПРАВИ?-ИВАН ЛЕБАНОВ!!!!!И АКО СИ МИСЛИТЕ ДА ГО ПЛАШИТЕ С ПАЛЕЖИ И КАКВО ЛИ НЕ - ПРОСТО СЕ ОТКАЖЕТЕ!!!!ТОЙ ИМА ВСИ4КО,КОЕТО ГОСПОД Е ВЗЕЛ ОТ ВАС,ГОСПОДА ГЕРБЕР4ЕТА ,УПРАВЛЯВАЩИ...И УМ,И ВОЛЯ,И УСЕТ,И ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ И ИНАТ АКО ЩЕТЕ/А ТОЙ МУ Е МАЙ В ПОВЕ4Е/ ТАКА,4Е СИ ПОМИСЛЕТЕ КАК ЩЕ Я КАРАТЕ С ТАКЪВ СЪПЕРНИК???!!!

#1 в Четвъртък, 29 юли 2010 23:22

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени