Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Престижни награди за "Звънче"

01 април 2015, Сряда | 19:20 | култура

Децата на ДЮВИШ „Звънче” отново с престижни награди

На  28.03.2015г. Венелин Каленов  участва във фестивала „Любовта е наша планета” в град Ужице република Сърбия. Във фестивала имаше участници от пет страни – България, Сърбия, Македония, Черна Гора , Босна и Херцеговина. Със своето артистично изпълнение той завладя сърцата на публика и жури и бе награден с най-високото отличие  Гранд при.

В град София на същата дата се проведе конкурсът  „Мини Мис и Мини Мистър ” с Илиана  Балийска. Своя талант  тук показаха Александър Дамянов, награден с  приза „Мини Мистър”, а чаровната Михаела Нанова завоюва II-ро място.

На 29.03.2015г.  в НДК гр. София се проведе Младежки фестивал на изкуствата „Eurograde”, който се осъществява с подкрепата на CID(UNESCO). Конкурсите на World Stage EUROGRADE (WSE)са включени в културната програма на гр. Приморско, в културния календар на Министерство на културата и календара на CID (UNESCO).Талантливите деца на ДЮВИШ „Звънче”, се представиха за пореден път на много високо ниво.

Жури в състав :Асен Павлов, Христо Иванов, Светльо Балтаков даде много висока оценка за представянето на всички.Наградите връчи  г-н Димитър Тодоров – президент на фестивала.

В I-ва възрастова група Анжелина Денчева- III-то място, а Алекс Васева получи грамота за отлично представяне.

Грамоти за отлично представяне във II-ра възрастова група получихаКалина Десподска, Преслава Кузева, а Ванеса Баева спечели II-ро място. В III-та възрастова група  Николета Сачкова- I-во място, Цветина Вачева- II-ро място. Във възрастова група младежи (16-33г.)Иванка Алексиева завоюва III-то място.При дуетни изпълнения призовото  I-во място, бе дадено на дует „MoonlightЦветина Вачева и Иванка Алексиева.

Дейността на ръководителите на групата бе оценена също на много високо ниво. Г-н  Казалиев  бе поканен официално от президента на фестивала и даде интервю, в което сподели за работата с децата  и благодари за поканата за участие във фестивал в гр. Приморско през лятото.

  

Мили деца, от сърце ви желаем много здраве и много творчески успехи на предстоящите  фестивали и конкурси. Нека Бог да е с вас и да ви пази!!!

                                                                                                                     Сем. Казалиеви             

Нека  пожелаем успехите на децата от ДЮВИШ „Звънче” и техните ръководители  да се множат и занапред  в предстоящите  им  изяви!!

                                                                                                                         Родители

Коментари

Сем.Казалиеви,сърдечни поздрави за отличното представяне на вашите деца в Конкурса-Оригинал "Мини Мис и Мини Мистър" с Илиана Балийска!Винаги сте добре дошли на нашата Палава Празнична Сцена :y

#2 ИЛИАНА БАЛИЙСКА в Неделя, 05 април 2015 09:26

Изключително престижни награди

#1 Почитател в Четвъртък, 02 април 2015 17:36

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени