Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Животът в нашия град

13 април 2010, Вторник | 17:17 | общество

Презентация за Велинград в ЦДГ Радост

Деца от ЦДГ Радост на урокМного възторжено, с изключителен интерес децата от четвърта група "Звънчета" към ЦДГ "Радост" взеха участие в урок по родолюбие. Той се проведе на 13-ти април сутринта в новата мултимедийна зала за социални контакти и кръжочни дейности. Урокът на тема "Животът в нашия град" бе умело воден от г-жа Ваня Ананиева, която не само разказваше, но и провокираше наученото от децата с различни въпроси. А те съвсем по детски реагираха и отговаряха.

От създаването на Велинград, до съвременния облик на града, природните дадености и забележителности, малките палавници направиха една чудесна разходка, в която показаха, че знаят много и много обичат своя роден град.

Вижте видео на част от урока:

Get Adobe Flash player

Коментари

Ne e vazno dali sa s prestilki ili njkakva yniforma ,a kak gi podgotvjt za ychilishte i nachalnite stapki v zivota im-koeto te(tehnite vazpitateli) go pravjt OTLICHNO.Za koeto im blagodarj.

#3 todor в Неделя, 18 април 2010 09:55

Колко е различно днешно време в детските градини от някога...тогава и всички деца бяхме с престилки, сега както виждам не е така ...а децата са по-свободни в общуването си с учителките

#2 Стефка в Сряда, 14 април 2010 07:30

Браво , хубав урок за децата.

#1 Rdlk в Вторник, 13 април 2010 21:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени