Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Немска фирма направи презентация

19 май 2010, Сряда | 14:50 | прессъобщение

Немската фирма „Ремондис“ направи презентация в сградата на Община Велинград

Презентация РемондисНа 19.05.2010 год. от  10.00 часа в малка зала на Община Велинград кметът Иван Лебанов и неговият заместник Валентина Цветанова-Игнатова посрещнаха представители на немската фирма „Ремондис“ – г-н Свен Абахагер, г-н Ахмед Мустафов – представител във фирмата за страните България и Турция и г-н Цветков, който е официален представител на клона фирмата в България. Това съобщи Росица Пашова, PR на Община Велинград.

Участие в срещата взе архитектът на общината Тодор Eнев и служители от дирекция„Евроинтеграция“. Целта на посещението им бе да направят презентация пред общинското ръководство за дейностите, които извършват в сферата на изгражднето на ВиК системи и пречиствателни станции.

Кметът Лебанов сподели , че общината работи по осъществяването на проект за изграждане на колектори и пречиствателна станция за нуждите на велинградска община и допълни, че е в интерес да изслушват колкото се може повече предложения  от  фирми, които извършват подобна дейност и да преценяват по кои европейски фондове и програми могат да търсят възможности за финансиране на проектните си предложения.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени