Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Иновативен начин на готвене

21 април 2011, Четвъртък | 18:30 | образование

Презентация на Шеф-готвачи в ПГИТ "Алеко Константинов"

Демонстрация в ПГИТНа 20-ти април ученици от паралелките "Производство на кулинарни изделия" и "Кетеринг" показаха своите познания и творчески умения в съвместната кулинарна демонстрация на три-степенно готвене с двама Шеф-готвача, представители на Unilever Food Solutions. Продуктите за демонстрацията бяха предварително обработени сутринта, като през това време учениците от ПГИТ "Алеко Константинов" можеха много да научат от Николай Илиев от София и Петър Демиров от Пловдив, да зададат своите въпроси към тях и да се цапознаят по-отблизо с продуктите на Knorr. В 14:30 часа, когато в залата за готвене се бяха събрали много преподаватели, ученици и Шеф-готвачи от различни Велинградски ресторанти, Николай Илиев направи демонстрация на паста, пролетно барбекю и десерт. Всички присъстващи имаха удоволствието да опитат сготвените ястия, да дадат своята оценка.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Ами ние бяхме, даже взехме 4-то място по сервиране! :D

#3 Карамел в Понеделник, 02 май 2011 11:21

:) :y :y :y

#2 geries в Сряда, 27 април 2011 11:00

Хубаво готвите.защо не отидохте и вие на състезанието във Варна!

#1 Миро в Сряда, 27 април 2011 09:37

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени