Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Президентът Румен Радев посети Велинград

17 май 2017, Сряда | 07:44 | прессъобщение

Президентът Румен Радев посети Велинград

Президентът на Република България генерал Румен Радев, придружен от своята съпруга г-жа Десислава Радева , г-жа Цвета Тимева, секретар по регионално развитие на Президента на Републиката, г-н Николай Копринков, съветник по вътрешна политика и гражданско общество,  посетиха  Велинград.  Преди официалната среща скмета на Община Велинград  д-р Костадин Коев, Румен Радев посети Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания, където живее мечтателят Милко. Момчето е  част от благотворителната кампания на Президента „Подкрепи една мечта“.

В 17:30ч. д-р Костадин Коев, неговите заместници  Атанас Палигоров и Светла Томова и председателят на ОбС Велинград инж. Бельо Мандраджиев  посрещнаха  държавния глава и гостите, след това разговаряха в кметския кабинет, като обсъдиха важни теми. Част от тях бяха- необоснованата кампания с урана във водата на Велинград и борбата с волфрамовата мина.

Делегацията посети СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, където бяха посрещнати смузикален поздрав отвъзпитаници на училището.

Президентът и официалните лица разгледаха базата на учебното заведение, срещнаха се и  разговаряха с учители, родители и  представители на училищното настоятелство. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени