Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Приключи ремонтът за енергийна ефективност на административна сграда

28 октомври 2018, Неделя | 20:24 | прессъобщение

Приключи проекта за ремонта и внедряване на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на бул„Хан Аспарух” №16

В Туристическия информационен център се проведе заключителна пресконференция по проект ”Внедряване на мерки за енергийна ефективност в административна сграда с адрес: град Велинград, ул. „Хан Аспарух” №16”. Присъстваха заместник-кметът на община Велинград г-жа Светла Томова, управителят на фирмата- изпълнител на строително-монтажните работи Георги Шапков, представител на фирмата–изпълнител на строителния надзор, районният прокурор на Велинград Елена Малинова, служители на Общинска администрация, екипът за управление на проекта и представители на медиите.

Проектът, който стартира на 03.01.2017 г., е на обща стойност 933 471.52 лв. Средствата са предоставени от Европейски фонд за регионално развитие и от национално съфинансиране. Срокът за изпълнение по договор е 24 месеца.

Целта е повишаване на енергийната ефективност и достигане най-малко клас на енергопотребление „С“ в административната сграда, която е общинска собственост.

В нея се помещават Районна прокуратура-Велинград, Агенцията за социално подпомагане – Велинград и РЗИ – Велинград. Внедрени са всички задължителни енергоспестяващи мерки, които са предписани в техническото и енергийно обследване на сградата. Изпълнени са основните проектни дейности, включително и извършването на независим финансов одит и приключване на проекта.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени