Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Приключи дарителската кампания за Хитрино

23 януари 2017, Понеделник | 17:57 | прессъобщение

Дарителската кампания във Велинград за пострадалите в Хитрино приключи

По инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, през месец декември във Велинград се проведе дарителска кампания, имаща за цел събиране на помощи за пострадалите от трагедията в Хитрино. 

Граждани  дариха  дрехи, обувки, завивки, одеала и пакетирана храна . На централния площад, в една от дървените къщички, се състоя коледен благотворителен базар, с изработени от деца и възрастни  коледни сувенири, украса, сурвачки, картини, картички, коледни меденки и много други красиви неща. В инициативата се включиха Общински детски комплекс, основните училища „Георги Бенковски” и „Неофит Рилски”, детските градини „Слънчице”, „Детски рай” и „Пролет”, ПГД” Иван Вазов”, Дневните центрове за деца и младежи с увреждания и за възрастни хора с увреждания, Центърът за обществена подкрепа, Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания и др.

Кутията със събраните средства от провелите се различни инициативи във Велинград, бе  отворена  на 19-ти януари в малката заседателна зала на общината, от комисия в състав: кмета д-р Костадин Коев, зам. кмета г-н Сергей Кичиков, секретаря на Общината г-н Тодор Янков, Директори дирекции и служители. Сумата възлиза на 813.70 лв. и  ще бъде преведена по сметката за Хитрино.

Кметът д-р Коев изразява своята благодарност към всички включили се в тази благотворителна кампаня. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени