Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Приключи третата мобилност по проект "We! World of emotions"

20 ноември 2019, Сряда | 19:39 | образование

Приключи третата мобилност по проект "We! World of emotions"

Приключи и третата мобилност по проект "We! World of emotions", която бе в Мадрид, Испания. Заедно и с партньорите ни от Германия прекарахме една страхотна седмица.

Всички заедно с много желание и енергия започнаха репетиции по съвместната си пиеса.

На помощ ни се притекоха учители от училището за танци "Victor Ullate". И за да се учим от истинските професионалисти, посетихме театър на открито в град Алмагро, райско кътче, недалеч от Мадрид.

Насладихме се и на по-нестандартни постановки в "Микротеатър- Мадрид", където видяхме различни миниатюри и имахме възможност да бъдем в непосредствена близост до актьорите.

С насъбрания опит и огромното желание, с което работят децата, чакаме с нетърпение финалната визита в Бедбург, Германия, където ще бъде поставена и нашата пиеса на сцена.  

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени