Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Цялостната реконструкция на ул. "Тошо Стайков" приключва

14 юни 2019, Петък | 18:36 | прессъобщение

Приключва цялостната реконструкция на ул. "Тошо Стайков"

Поради разрушената от дълги години пътна настилка и честите аварии на улица ”Тошо Стайков”, на 1 март тази година, кметът на община Велинград д-р Костадин Коев предприе спешни и крайно наложителни ремонтни дейности за нейната реконструкция.

След като бе подменена изцяло водопроводната мрежа по тази улица, днес служителите на фирмата-изпълнител започнаха и полагането на втория износващ пласт асфалтова настилка.
През следващата седмица ще стартира и цялостната реконструкция на бул. „Вела Пеева”, където ще бъдат извършени същите ремонтни дейности, за което жителите ще бъдат уведомени допълнително. 
Градоначалникът не пропуска нито една възможност за финансиране от държавата за преобразяването на Велинград и удобството на неговите жители.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени