Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Продължават ремонтните дейности на уличната мрежа

11 ноември 2017, Събота | 20:05 | прессъобщение

Продължават ремонтните дейности за рехабилитиране на уличната мрежа

Наред с цялостното преасфалтиране на улиците „Лесничей Васил Попов”, „Мур”, „Есператно”, „Кладова”, улицата при ОУ „Христо Ботев” и храм „Света Троица” в кв. Каменица, кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев  предприе действия  за  реализация  на част от ул.”Сютка”, включваща изграждане на подпорни стени, асфалтиране и полагане на бетонови бордюри. Положена е бетонова настилка на част от ул. „Христо Боянов”, а на ул.„Георги Бакалов” - трошенокаменна настилка.

Хората, живеещи на тези улици, които  над 30 години ходят в кал,  изказаха сърдечната си благодарност към общинска администрация за предприетите мерки, които им осигуряват удобство.

Към момента  са рехабилитирани и улиците „Никола Вапцаров”, „Криволак”, „Ленища”, „Борислав”, „Миладин Досев”, „Габровска”, „Христо Дрънков”,  „Евлоги Геогриев”, участък от бул. „Хан Аспарух” към бюро по труда Велинград, ул. „Дамян Дамянов” и  „Даме Груев”.

На този етап град Велинград е подготвен за предстоящия зимен сезон.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени