Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Продават имоти на Белодробната болница

11 септември 2019, Сряда | 15:59 | общество

Продават имоти на Белодробната болница във Велинград

Министерският съвет прие решение, с което дава съгласие за продажба на обособена част от лечебно заведение - недвижими имоти, собственост на „Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация на пневмофтизиатрични заболявания „Света Петка Българска“ ЕООД, гр. Велинград. Лечебното заведение е търговско дружество със 100% държавно участие в капитала, като правата на държавата в него се упражняват от министъра на здравеопазването. 

Недвижимите имоти, представляващи земеделски земи - нива и ливади, са с отпаднала необходимост за лечебното заведение и генерират само разходи, поради което ръководството на лечебното заведение е заявило желание за освобождаване от имотите чрез продажба. Паричният ресурс, получен от продажбата на имотите, ще остане в лечебното заведение и ще се използва в съответствие със Закона за лечебните заведения и ЗПСК. 

                                                                                Екип Марица

Коментари

Ааа, това да не е болницата, в която е управител д-р Гафов. Като Кмет подари на знайни и незнайни негови поддръжници безценни активи на Общината, а сега и държавно имущество взе да разпродава. Абсолютен далавераджия и апаш, на който никой от последващите Кметове и Общински съвети не му потърси сметка. Защо ли? Всички знаят отговора. Защото Общинските съвети се превърнаха в търговски дружества да осребряват вота , който Велинградчани им е дал.

#2 Кънчо в Сряда, 11 септември 2019 16:26

:? :n :/

#1 Кънчо в Сряда, 11 септември 2019 16:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени