Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Проект „Подкрепа за достоен живот“ продължава

29 януари 2015, Четвъртък | 14:11 | прессъобщение

Продължава проект "Подкрепа за достоен живот"

Въпреки големите трудности, работата по проект „ Подкрепа за достоен живот“ на новата ОП „ Развитие на човешки ресурси“ ще продължи. Благодарение на  кмета на Община Велинград Иван Лебанов и неговия екип се водят преговори, за да могат потребителите и личните асистенти да подпишат новите договори за по-дълъг период от време за социалната услуга  „Личен асистент“.

„Знаем, че от услугата се възползват нуждаещи се от грижа хора, затова и моят екип положи усилия да продължи договорите. Имахме известни проблеми с финансирането, но смятам че същите вече са разрешени с подписаното споразумение между Агенция „Социално подпомагане“ и  „Oбщина Велинград “, заключи Лебанов.

Новите договори с потребителите и новите договори с личните асистенти, обслужвали ги до края на 2014 г. могат да бъдат сключени, съгласно ПМС № 4 /15.01.2015г., обн. ДВГ, бр. 6     споразумение между агенция за социално подпомагане и Община Велинград.

За повече информация може да се обръщате към г-н Налбантов етаж 1 стая 13 на Община Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени