Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Финал на проект в ПГИТ "Алеко Константинов"

06 май 2012, Неделя | 19:08 | образование

Заключителен етап на проект на ученици от ПГИТ "Алеко Константинов"

Финал на проект в ПГИТ Алеко КонстантиновСлед 4-ри години упорита работа първият випуск Екскурзоводи от ПГИТ "Алеко Константинов" финализираха своя проект "Опознавам и представям своя роден край". Водени от желанието и тръпката не само да опознаят културно-историческото богатство на Велинград и околностите му, но и да представят резултатите от своя труд в една книжка, ентусиазираните ученици доказаха любовта си към родния град.

Финал на проект в ПГИТ Алеко КонстантиновВълнуващ за тях бе денят 3-ти май, когато пред своите съученици, учители, към своите приятели и сътрудници от Исторически музей - Снежана Велева, Димитър Байряков, Надежда Ангелова, те показаха познанията си за Велинград, натрупани през тези 4-ри години. Учениците изнесоха презентации на различни теми: Просвета, Туризъм, Култура, Личности, Храмове, Транспорт. Компетентното жури с председател Снежана Велева и членове Надежа Ангелова, Димитър Байряков, Снежана Похлупкова и Тодорка Ланджова класираха на първо място презентацията на тема "Личности".

В това четири годишно пътуване в миналото и най-новата история на Велинград, първата светлинка бе запалена от класната ръководителка на паралелката "Екскурзоводство" Ели Гергова. Тази светлинка озари и привлече преподавателките по История Фанка Спасова, Марияна Аршинкова и Таня Василева. Екипът, работещ по проекта, се разрастна с включването на преподавателката по Екскурзоводство Атанаска Геджева, с огромната помощ на директора на гимназията Александър Табаков и незаменимия опит и подкрепа на Снежана Похлупкова и Тодорка Ланджова.

 

Коментари

Дане,браво какче обичкам те!

#1 в Сряда, 09 май 2012 22:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени