Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Проект за повишаване капацитета на общинските служители

18 септември 2013, Сряда | 15:12 | прессъобщение

Община Велинград стартира проект за повишаване капацитета на общинските служители

Община Велинград стартира проект за повишаване капацитета на общинските служители. На 15-ти май тази година администрацията подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по ОП „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз, чрез фонд „Повишаване на капацитета на служителите на Община Велинград за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите ибизнеса“.

Целта на проекта е подобряване на ефективността на работата в община Велинград. В изпълнението на проекта ще бъдат обхванати всички служители наадминистрацията в различни дейности и обучения. Стойността на проекта е 89 269,90. В първия модул е предвидено обучение в Института по Публична Администрация на теми „Превенция на корупционния риск“ и „Практически умения за деклариране и управление на конфликт на интереси“. 35 служители вече преминаха обучение в град Банско от модул „Международна комуникация, толерантност и антидискриминация“.

Освен това в изпълнение на проекта 40 общински служители участваха в обучение в град Несебър по подобряване на ключови компетентности. От първи октомври стартира и последният етап от обучението –„Езиковиумения“- разговорен английски език, за 30 служители на администрацията до 28-мифевруари 2014 година. С този проект ръководството цели даповиши качествотонапредлаганите услуги в администрацията и подобри работата и административният капацитет на служителите си.

Коментари

Нали служителите са избирани с конкурс и всичките тези умения е трябвало да ги притежават.Какъвто кмета-такива му и служителите!Пък и кмета да се командирова малко и той да се образова!

#1 fba в Четвъртък, 19 септември 2013 11:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени