Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Сменят таксите за Исторически музей

10 септември 2010, Петък | 11:10 | прессъобщение

Проект за решение

Проект решениеОт Община Велинград оповестиха проект за решение за изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Велинград. Предвидените промени, които засягат размера на таксите събирани в Исторически музей - Велинград, ще бъдат гледани на сесия на Общински съвет - Велинград на 30 септември.

Вижте проекта за решение: Проект за решение за изменение чл. 37 от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени