Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Парад в ПГИТ „Алеко Константинов”

01 юли 2012, Неделя | 10:06 | прессъобщение

Парад по проект „Успех”

Парад по проект УспехНа 28.06.2012 във фоайето на ПГИТ „Алеко Константинов” се проведе парад на извънкласната дейност по проект „Успех”. Чрез  този проект  се постигна развитие на личните и социални умения на учениците, свързани с тяхното израстване, образование и бъдеща професионална реализация. Участници, гости, преподаватели, родители имаха възможността да се запознаят с проектите и крайните продукти от  работата на ателиетата, клубовете и студиата. Бяха  организирани кътове с постери, материали, кулинарни деликатеси. На видеостената се презентираха информационни сайтове, флаш презентации и др.

Парад по проект УспехДейностите по проекта се организираха в няколко направления -  ателие Здравословно хранене, Западноевропейска кухня, Източноевропейска кухня,  клуб Семейните празници като игри, Секция, Екопътеки, Движение и здраве, Туристически походи,  клуб Млад журналист, Евроклуб, клуб Пътешественик, Кандидатстване по проекти за стартиране на собствен бизнес, студио Интернет работилница, студио SOS– за планетата Земя, студио Мултимедийни проекти, студио Виртуален пътеводител.

Парад по проект УспехТези дейности  допринесаха за културното израстване и естетическо възпитание, формиране на родолюбив дух и гражданска позиция у учениците, стимулиране към здравословен начин на живот чрез непосредствено общуване с природата и участия в спортни състезания, популяризиране на творчески и новаторски подходи в областта на образованието и разпространение на информацията за добрите практики, осмисляне и организиране на свободното време в училище.

 

Коментари

Strahotno !!!!

#1 agentX в Неделя, 01 юли 2012 11:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени