Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Проект „Висока ефективност“

23 септември 2013, Понеделник | 13:08 | прессъобщение

Община Велинград участва в проект „Висока ефективност“

Община Велинград

Общините Велинград и Стрелча участват в проект „Висока ефективност на администрацията в община Стрелча и община Велинград“. Бенефициент по проекта е община Стрелча, а партньор велинградкста администрация. Проекта е финасиран по ОП „Административен капацитет“, съфинсирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд. Специфичните цели на проекта са ефективно функциониране на администрацията, подобряване управлението на човешките ресурси, повишаване квалификацията на служителите.

Сред целите на проекта е и оптимизацията на структурите на двете общински администрации за постигане на висока ефективност на общинските звена и недопускане на дублиращи се функции. С участието си в този проект община Велинград цели подобряване на организацията, работните процеси и администрирането на общинските служители за постигане на висока ефективност в администрацията. Изпълнението на проекта „Висока ефективност на администрацията в община Стрелча и община Велинград“ ще доведе до цялостно повишаване качеството на обслужване на над 50 700 ползватели на административни услуги.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени