Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Програма за 6-ти септември

03 септември 2012, Понеделник | 01:21 | прессъобщение

Програма за честване Деня на съединението

Община Велинград

PR-ът на Община Велинград - Росица Пашова - разпространи до медиите програмата на Общината за отбелязване на Деня на Съединението на България - 6 септември. Честването ще започне в 11 часа с Ритуал по вдигане на знамената и слово на Кмета на Община Велинград – пред сградата на общината. Програмата ще продължи с концерт на ДЮВИШ „Звънче„  на пл. "Николай Гяуров".

Коментари

Пак нищо ново, кратки шаблонни слова от тъй наречения кмет, шепа хора ,но после голяма трапеза за определени хора платена от данъкоплатците ,а за нас -имаме право да роптаем и псуваме...

#1 в Понеделник, 03 септември 2012 09:00

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени