Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Пролетна приказка“

23 март 2015, Понеделник | 22:39 | образование

Пролетно тържество на СОУ „Васил Левски“ с Росица Кирилова

Пролетна приказка - тържество

В истинска пролетна приказка се превърна сцената на НЧ „Св.Св.Кирил и Методий“ в първия ден на дългоочакваната пролет. Пред препълнената зала на читалището талантливите деца от училищния хор към СОУ „Васил Левски“ с ръководител Виолета Крантева се понесоха във въхъра на пролетното настроение с песните на Росица Кирилова.  И сякаш озариха цялата зала със своята жизненост и емоция. Малчугатите от ЦДГ „Еделвайс“, облечени като любимите анимационни герои от песни на Роси-кукла Барби, Мики Маус, Конче- вихрогонче ...трогнаха присъстващите с  колоритните си костюми и детска невинност.

Пролетна приказка - тържество

Публиката ескалира, когато на сцената се появи и самата Росица Кирилова, която пя с две от ученичките на СОУ „Васил Левски“- Цвети и Лили. Вили Крантева бе специално поздравена от певицата с „Учителко, целувам ти ръка“, което я трогна до сълзи. Последваха обичаните от всички песни „Боса по асфалта“, „Виждам те, гледам те“ и др. Пъстрота и още повече емоции създадоха момичетата от Детски фолклорен ансамбъл „Чепинче“, които пяха и танцуваха заедно с другите . А накрая на пролетното тържество „Месечинко, чакай“  вдигна всички на крака- изви се пъстро хоро на сцената и извън нея.

Развълнуван, директорът на СОУ „Васил Левски“- Емил Моллов   благодари на гостуващата певица и на Виолета Крантева  за усилията и труда й да възпита тези талантливи деца от училищния хор, като и на двете поднесе огромни букети цветя.

Пъстротата и красотата на това празнуване нямаше да бъде пълно без уменията на учителки от ЦДГ „Еделвайс“, които приказно украсиха сцената и получиха специални благодарности .

След вълнуващия концерт децата запечатиха преживяванията си с снимки, много от тях  с Росица Кирилова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени