Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пролетно шоу в ЦДГ „Радост“

05 юни 2013, Сряда | 09:24 | общество

„Омагьосано горско вълшебство в приказно детство“

Пролетно шоу

В света на горското вълшебство заведоха децата от ЦДГ „Радост“ своите близки, роднини и приятели в своето годишно пролетно шоу. На сцената в слънчевия двор на градината те се превъплатиха в горски самодиви, животни и буболечки. Сценарият, изготвен от Веселина Коева - музикален ръководител, бе прекрасен, а водещата-младата учителка Руслана Лебанова, умело и артистично помагаше на дечицата в изпълненията им. „Мечо Пух“, „Палавите козлета“, Звънчета“ и „Снежанка“- четирите групи в градината , се преобразяваха на сцената с различни цветни костюми и с прекрасните си изпълнения завладяха публиката. В края на тържеството, Таня Голомехова - директор на ЦДГ „Радост“, видимо развълнувана, поздрави дечицата и целия колектив на градината, които направиха изживяването неповторимо.

 

Коментари

Златни, слънчеви деца на Велинград!

#5 в Четвъртък, 06 юни 2013 19:47

Златни, слънчеви деца на Велинград!

#4 в Четвъртък, 06 юни 2013 19:46

:y

#3 в Четвъртък, 06 юни 2013 19:45

:)

#2 в Сряда, 05 юни 2013 14:26

:y

#1 в Сряда, 05 юни 2013 14:25

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени