Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Проверяват автогарите в Пазарджишка област

24 януари 2014, Петък | 09:29 | общество

Проверяват всички автогари в оласт Пазарджик

Автогара Велинград

По информация на Стоянка Стойкова, председател на Регионалния съюз на превозвачите, се извършват проверки по всички автогари в Пазарджишка област. До сега са проверени автогарите в Белово, Септември. Все още не са приключени проверките на автогарите във Велинград и Панагюрище, а също и проверките на транспорта в община Стрелча и община Ракитово. Като пример за положителна практика г-жа Стойкова посочва община Белово, където общината е задължила превозвача да превозва ученицитебезплатно, включително и тези, които са от друга община.

Коментари

Тази колиба с навес е чисто и просто една Авто СПИРКА! Автобусите и те едни трошки, не си знаят километража и годините...

#2 Фарс в Събота, 25 януари 2014 22:46

Тя пък една автогара обаче пък има за управител ГОЛЕМА КУЧКА

#1 в Петък, 24 януари 2014 09:39

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени