Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПУ "Драган Манчов" с участиев изложба в Пазарджик

04 декември 2013, Сряда | 15:21 | общество

Ученици от ПУ "Драган Манчов" участваха в изложба

Елена Канлиева-директор ПУ

По повод Международния ден на хората с увреждания – във фоайето на Регионалния инспекторат по образованието – Пазарджик бе подредена изложба от пана, рисунки, кулинарни изделия и други предмети, изработени от ученици от Ресурсен център – Пазарджик и от трите помощни училища на територията на областта – ПУ „Иван Вазов” – град Пазарджик, ПУ „Драган Манчов” – град Велинград, ПУ „Д-р Петър Берон” – град Ракитово. Изложбата бе открита официално от началника на РИО – Пазарджик, Валентина Кайтазова, в присъствието на експерти и служители, директори на училища, учители и ученици. Експозицията разкрива богатото въображение, сръчността и изобретателността на учениците, използвали разнообразни материали и техники. Тя отново доказва, че въпреки своите увреждания, те имат своите интереси, дарби и мечти, че имат свое специално място в обществото ни, че всички ние имаме необходимост от повече толерантност, доброта и топлота във взаимоотношенията.

Коментари

Ето за това тези училища трябва да продължат да съществуват. Поздравления за екипа!

#1 в Четвъртък, 05 декември 2013 17:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени