Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПУ "Драган Манчов" участва в Панорама на професионалното образование

24 април 2017, Понеделник | 16:21 | образование

Отново отличени с грамоти, медали и купа в категория „Стилни мебели и дърворезба"

И тази учебна година учениците от професионалната паралелка при ПУ, по професия „Работник в дървообработването“ и специалност „Производство но тапицирани изделия“, участваха в деветата по ред Панорама на професионалното образование, която се проведе в Международния панаир в град Пловдив.

Панорамата е най-голямото събитие в сферата на професионалното образование, на която стават видими резултатите от работата на ученици, учители, директори  и бизнес-партньори. Тя е форум, който показва нивото на иновативността и атрактивността на професионалното образование и обучение като цяло, развива талантите на младите хора и подпомага насочването им към подходящо кариерно развитие, включително и на учениците със специални образователни потребности.

Г-жа Мария Гайдарова- заместник-министърът на образованието  и г-жа Мариана Иванова-Управител на мебели ДИЗМА и член на комисията по оценяването на знанията и уменията и Маргарита Гатева – експерт в МОН, изказаха своето одобрение за успешното представяне на учениците Димитър Костов от Х клас и Митко Митов от IXклас и техните ръководители: Николай Мешков и Тодорка Коцева –старши учители ПОО и  им пожелаха да работят в посоката която са поели, да бъдат достоен пример за техните връстници, чрез своята успешна реализация. 

 

Елена Канлиева-

 

Директор ПУ“Драган Манчов“-гр.Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени