Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Старт на нов проект в ПУ "Драган Манчов"

03 февруари 2015, Вторник | 09:32 | прессъобщение

Помощно училище „ Драган Манчов“ стартира проект по „Професионално образование и реализация на младежи със специални потребности в община Велинград”

В малката зала на община Велинград се проведе първа пресконференция по проект „Професионално образование и реализация на младежи със специални потребности в община Велинград”. Проектът е с продължителност 6 месеца и трудова практика 174 часа. Участници в инициативата са 15 младежи от Помощно училище „Драган Манчов”- град Велинград, със специални потребности.

Гости на пресконференцията бяха Иван Лебанов- кмет на община Велинград и Георги Янчев- зам.кмет. Градоначалникът се обърна към присъстващите с думите: „

Поздравявам инициативните учители и директори за благородното дело. Пожелавам успех и реализация на участниците в проекта и нека знаят, че община Велинград, ръководството и аз като Кмет сме винаги готови да подадем ръка на тези деца, за да имат право за достоен живот. Благодарност и към частните фирми, подпомогнали проекта…

Популяризирането на резултатите от проекта са от много голямо значение, защото  дават шанс за професионална реализация в условията на бизнес среда в община Велинград, а добрите взаимоотношения между институциите допринасят за постигането на целите .

Коментари

:) :y

#1 в Вторник, 03 февруари 2015 12:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени