Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Честит първи сняг

03 ноември 2009, Вторник | 17:58

Първси сняг във Велинград

Първи сняг 2009 във Велинград   Астрономическата зима идва след почти два месеца, но днес 3 ноември Велинград осъмна заснежал и цял ден вали неспирно. Върху улиците няма трайна снежна покривка, но за сметка на това покривите на къщите и дърветата са целите оснежени. Все още не се вижда типичната зимна картина, няма поледици, но първият сняг ни напомни, че е време да се подготвим за зимния сезон. За водачите на автомобили това включва и смяна на гумите със зимни. Снегът се появи, колкото да напомни за зимата, защото според метереолозите още утре валежите ще спрат и след още ден-два ще има значително затопляне.

   Честит първи сняг! Вижте няколко снимки от днес: Първи сняг във Велинград (2009).

Коментари

да наистина дойде парвия сняг!

#3 kristina yankova в Събота, 07 ноември 2009 20:56

4estit 1 snqgggggggg

#2 в Събота, 07 ноември 2009 13:01

Все още не съм настроена за сняг, но дани е честит!

#1 Стефка в Вторник, 03 ноември 2009 18:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени