Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Започна работа по проект за визията на града

02 март 2017, Четвъртък | 14:56 | прессъобщение

Започна разглеждането и оценката на офертите в обществена поръчка с предмет „Избор на изпълнител за изпълнение на строително-монтажните работи по проект „Нова визия на централна градска част, местата за отдих”

В малката заседателна зала на Община Велинград се проведе публичното заседание на петчленна комисия в  състав: зам.-кметът Атанас Палигоров, инж. Иван Пукнев- Директор дирекция „ИБКТ”, инж. Петър Кондев – главен експерт в „ИБКТ”, г-жа Мария Николова- мл. експерт в дирекция „УСНРОБЗ” и Мирослава Георгиева-юрист ,за разглеждане и оценка на получените оферти  в обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за изпълнение на строително-монтажните работи по проект „Нова визия на централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на улична мрежа в град Велинград“ „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020-Велинград“.

Бяха подадени  оферти от 12 участника.  На първото заседание се отвориха офертите. Подписани бяха   техническите предложения и пликовете с предлаганите от участниците ценови параметри. Бе оповестено  съдържанието на документите, съдържащи се в офертите.

Предстои комисията да разгледа и  класира участниците, след което да представи протокол от своята работа на възложителя д-р Костадин Коев.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени