Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Предстои семинар за онкоболни

10 ноември 2009, Вторник | 22:48

Работна среща в хотел Олимп

Евгения Адърска   По повод семинара на Асоциация на пациентите с онкологинчни заболявания и приятели (АПОЗ и приятели), който ще се проведе във Велинград, днес в хотел "Олимп" бе проведена работна среща между г-жа Росица Лебанова от страна на сдружение "Нежна сила" и Евгения Адърска от АПОЗ. Двете организации се срещнаха, за да обсъдят бъдещо партньорство и контакти. Семинарът пък ще се проведе на 14 и 15 ноември в хотел "Акватоник", Велинград. Г-жа Адърска апелира към всички онкоболни или близки на болни и тези, които проявяват интерес да посетят семинара. Тя любезно предостави покана към всички жители на града и програмата на семинара:

 Покана семинар онкоболни

 Програма семинар онкоболни

   Вижте част от работната среща:

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени