Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Работна среща за храните в социалните заведения и детските градини

15 февруари 2019, Петък | 19:08 | прессъобщение

Проведе се работна среща за качеството на храните в социалните заведения и детските градини

В малката зала на общинска администрация, по инициатива на д-р Костадин Коев, се проведе работна среща с директорите на всички детски градини на територията на Общината и директорите на центровете за настаняване от семеен тип и Дневния център за деца и младежи с увреждания. Присъстваха още заместник- кметовете Атанас Палигоров и Исмаил Моллов.

Срещата се състоя по повод постъпил сигнал към кмета д-р Коев от родители и от Агенцията за закрила на детето за проблеми с качеството и количеството на храната в детските и социални заведения.  Стана ясно, че след проведените срещи и разговори през изминалите дни, качеството на храна значително се е повишило.

„Тази среща бе наложителна тъй като това касае най-важната и уязвима група на общество – децата, още повече – тези със специални потребности“- каза градоначалникът.

„Най-важното е да има диалог и комуникация, за да се намери най-правилното решение и да се вземат бързи и адекватни мерки. Благодаря за навременния сигнал и за отговорността и позицията, както на гражданите, така и на институциите.“-допълни той.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени