Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Работна среща за взаимодействие между институциите

02 август 2017, Сряда | 15:10 | прессъобщение

Първа работна среща за взаимодействие между институциите

На 31 юли в НЧ „Методий Драгинов” в с. Драгиново се проведе работна среща с кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, председателя на ОбС Велинград инж. Бельо Мандраджиев, кметове на кметства,инж. Радка Енчева-Кочева, представител на РЕКИЦ „Читалища”, Пазаджик, директори и представители на общински служби, читалища, училища, детски градини , представители на бизнеса и служители на  общинска администрация. Народният представител от 44-тото народно събрание Сергей Кичиков също бе поканен да присъства.

Темата бе взаимодействията между институциите, споделяне на опит и добри практики за управление.

Преди да разгледат библиотеката и музея на читалището, гостите бяха посрещнати с хляб и сол.

Г-н Емил Налбантов, председател на НЧ „Методий Драгинов” откри  срещата и разказа за дейността им, както и за желанието им да се развиват.

От опита си г-н Бисер Маджиров, кмет на с. Драгиново, сподели, че взаимодействието с общинския кмет, съчетано с много работа, дисциплина и  постоянство води до желаните резултати.  Пример за което  той изложи, че  20 годишното неглижиране на проблем с канала на    читалището, вече в решен. Той изказа своята благодарност към г-н Коев за съдействието и помощта  за  5-те улиците в селото, които ще бъдат асфалтирани, както и заподмяната  на съществуващ водопровод по ул. „Калугерица” и ул. „Бор”и довеждащ водопровод от водохващане „Вотерно”.

Г-жа София Ключкова подари на читалището албум летопис, в който да запазят културата си за идните поколения.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени