Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови работни места

05 ноември 2010, Петък | 15:08 | прессъобщение

Нови работни места разкрива Община Велинград

През месец ноември  Община Велинград ще разкрие три работни места, предназначени за  стажуване на безработни младежи до 29 години. Трудовите  възнаграждения  в размер на минималната работна заплата за страната /240 лв./ и осигурителните вноски ще бъдат обезпечени  със средства от Държавния бюджет. Заетостта на безработните лица ще бъде за срок  не по-малък от девет месеца. Община Велинград бе одобрена да ползва  преференциите  по реда на чл. 41 от Закона  за насърчаване на заетостта на заседание  на Съвета за сътрудничество , проведено на 04.11.2010 год.


Намаляването на безработицата  и осигуряването  на заетост  ще продължи  да бъде задача, която се изпълнява  с общите усилия  на общинското ръководство и активното сътрудничество на Дирекция „Бюро по турда” - Велинград.

Коментари

със каква специалнос ще са безработтните на стаж

#1 pepa в Понеделник, 08 ноември 2010 11:41

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени