Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Работническо първенство по тенис

01 септември 2019, Неделя | 08:39 | прессъобщение

Тенисистки от Пловдив, София, Пещера и Северна Македония на Четвъртия национален работнически турнир за аматьори "Велинград и приятели"

В петък  стартира четвъртото издание на „Велинград и приятели” – национално работническо първенство по тенис за аматьори. Победителите ще са ясни в неделя. 32-ма са конкурентите при мъжете, а 6 - при дамите. Участват отбори от София, Пловдив, Пещера, Велинград и Северна Македония.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев се срещна с участниците на кортовете на конна база "Сивек" и им пожела спортсменска игра. Той благодари на организаторите от Работническия спортен клуб „Хамлет Йовчев” за това, че правят турнира все по-престижен, а участниците с всяка изминала година стават все повече.  Българската работническа федерация „Спорт и здраве” отново подкрепи организацията на събитието.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени