Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Рали ще премине през Велинград

11 юни 2014, Сряда | 18:39 | прессъобщение

Премиум рали София — Свети Влас преминава през Велинград

Премиум рали София - Св. Влас 2014 ще премине през Велинград в тазгодишното си издание. Мероприятието на четири гуми успешно съчетава представянето на модерни автомобили с опознаването на различни дестинации и парти събития в цялата страна. В ралито участват 40 отбора с различни атракциони по пътя си. Велинград ще посрещне автомобилистите от 14.00 — до 14.30ч. във велинградския ресторант „Родопско село“. Участниците ще бъдат приветствани от кмета на Община Велинград Иван Лебанов и Представителен духов оркестър с мажоретен състав „Димитър Мечев. Премиум Рали София-Свети Влас е събитие уникално за България без конкуренция на Балканския полуостров. Форматът на събитието е добре познат на автомобилните фенове. Ралито включва три основни модула — луксозни и любими автомобили, опознаване на различни дестинации в България, както и възможности за парти събития у нас. Изживяване със сто процента адреналин и редица атрактивни съпътстващи събития. В програмата са включени и конкурс „Мис Рали“и благотворително парти със съдействието на МВР, Отдел „Пътна Полиция“ в Planet Yacht Club със специалното участие на DEEP ZONE на Свети Влас. Всички партита по маршрута ще са с различна тематика, някои от които ще са достояние единствено за участниците в Premium Rally.

Коментари

Лебана май ще трябва да махне първо легналите полицаи по булеварда.

#1 в Събота, 14 юни 2014 21:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени