Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Реконструкция на водопровода в Грашево

19 ноември 2013, Вторник | 07:41 | прессъобщение

Върховният административен съд потвърди решението на КЗК в полза на Община Велинград

Община Велинград

Решението на Кoмисията за защита на конкуренцията от месец вгуст по казуса  Грашево бе потвърдено и от Върховния административен съд. Припомняме, че производството бе образувано по жалба на фирма ДЗЗД "Инфра ПВ ", която не се пребори на конкурса за обществена поръчка.Същата обжалва избора нафирма “Каро Трейдинг”ООД от Община Велинград, като незаконосъобразен. По късно КЗК излезе с решение, което "Инфра ПВ " отново обжалва пред ВАС. На 14-ти ноември съдът излезе с решение, според което процедурата е прозрачна и проведена законосъобразно, а фирмата “Каро Трейдинг”ООД, избрана от Общината,ще работи по проекта. Предметът на обществената поръчка е : „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа на с. Грашево, Община Велинград” по две обособени позиции, всяка с по 2 подпозиции. Те касаят реконструкция на довеждащия водопровод от резервоара над Грашево и водопроводната мрежа на селото, на довеждащия водопровод от м. „Мемов камък” до водоема на Грашево и в участъка от разпределителната шахта до махала „Мечо Корито” .  

Коментари

Ухааааааааааааааааа,ще падне комисионка яка.Честито Лебанка със здраве да си ги харчиш..........

#1 Герберче в Сряда, 20 ноември 2013 09:28

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени