Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Частично е ремонтиран аварирал пътен участък

13 април 2015, Понеделник | 16:39 | прессъобщение

Община Велинград частично ремонтира аварирал пътен участък

В следствие на неблагоприятните атмосферни условия – снеговалежи и снеготопене, частично се откъсна  пътят от град Велинград в посока неселените места  Абланица и Цветино. Отсечката се намира  в местността „Пеева чешма“,  близо до  гара „Острец“.  В тази връзка Община Велинград предприе незабавни мерки за осигуряване на временна проходимост и укрепване на пътя. Комисия с председател зам.-кмета Атанаска Хрисчева провери и проучи обстановката, в следствие на което са предприети незабавни действия. При благоприятни метероологични условия е предвидено фирмата изпълнител да прокопае коритото на р.“Абланица“ на мястото, където е скъсан пътя, за да отклони течението й. Каменни блокове и скален материал ще бъдат изсипани на  авариралото мястото.  С помощта на тежка строителна техника временно ще бъде  разширен пътят, като е необходима направата  на джоб, който да отклони водата. Най-доброто решение на въпросния проблем, несъмнено остава изграждането на подпорна стена, което е един от плановете на общинското ръководство за вбъдеще.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени