Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ремонти в клубовете за възрастните хора във Велинград

30 май 2017, Вторник | 00:16 | прессъобщение

С помощта на кметa Коев се извършиха ремонти в клубовете за възрастните хора във Велинград

По инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев бяха извършени ремонтни дейности в клуба за хората в неравностойно  положение „Зорница”,както и в клубовете на пенсионера в кв. Лъджене и кв. Чепино.  В момента  служители на общинска администрация  извършват довършителни дейности в клуба на пенсионера в кв. Каменица.

Боядисани и освежени са таваните и стените, сменени са балатумите, ремонтирани са канализационните отводнителни тръби и тоалетните, а в клуб „Зорница” бяха подменени столовете и пердетата.

Отец Иван освети обновения клуб „Зорница”, където председателят Катя Славова и всички ползватели сърдечно благодариха на кмета за подкрепата, която винаги им оказва , като му връчиха грамота „Златно сърце” и  му подариха домашно приготвена торта. Те изразиха своята благодарност и към София Ключкова, председател на  инициативния комитет „Да поработим за Велинград”, която със своята загриженост помогна много за осъществяването на извършения ремонт.

Кметът цели да направи  всички места, в които се събират възрастните хора,  по-уютни, чисти и приветливи.    

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени