Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ремонтите по пътя Варвара- Велинград продължават

23 август 2014, Събота | 19:08 | общество

Ремонти по пътя Варвара –Велинград

Пътните настилки в Пазарджишка област са нормални и удобни за пътуване. Поради неравности в настилката на автомагистрала „Тракия“ в пазарджишкия участък е въведено ограничение за максимална скорост от 120 км в час. Ограничението е обозначено със съответните пътни знаци и обхваща 30 км и в двете посоки. В района на км 67 в посока Бургас- София движението се извършва в интензивната и изпреварващата ленти с максимална скорост от 60 км в час. Остава затворено за движение едното платно на моста на река Луда Яна  по пътя Пловдив- Пазарджик с обходен маршрут през село Огняново.

По пътя Варвара- Велинград, поради изграждането на нов ж.п. надлез, трябва да се кара с повишено  внимание и по- ниска скорост

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Някогашните българи
22 септември 2017 | 17:58
109 години Независима България
26 септември 2017 | 10:26
РИОСВ каза НЕ на мината
27 септември 2017 | 20:21
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени