Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Реновиране на уличното осветление

06 юни 2014, Петък | 10:12 | прессъобщение

Община Велинград със спешни мерки за реновиране на уличното осветление

Общинското ръководство  прави първи стъпки за подобряване уличното осветление в Община Велинград. На 03-ти юни 2014 кметът на Община Велинград Иван Лебанов сключи договор с фирма „Лиор Технолоджис“ ООД София. Фирмата има задължението да направи предварително проучване и изготвяне на технико-икономически доклад, съдържащ настоящата обосновка, финансов план и финансово-икономически анализ за реконструкция, модернизация и реорганизация на системата за улично осветление на населените места, намиращи се на територията на Община Велинград. Обследването ще бъде направено в града и  цялата община. Ще бъде  дадена оптимална справка за състоянието на ел. мрежата в общината, за проблемните зони, нуждаещи се от ремонт, както и броя нужни осветителни тела, които липсват към момента. Така Община Велинград ще има точна и ясна предства какви средства са необходими за оптимизацията на уличното осветление, какви ще бъдат разходите по ремонта на ел. съоръженията и цената на новите осветителни тела. Срокът за изпълнение на договора е 60 дни. След изработването на проекта, на по-следващ  етап, общинското ръководство планира старт на ремонт и реновация на цялата улична осветителна мрежа в община Велинград. Планирани са поставяне на енергоспестяващи осветителни тела, както и изграждане на модерна система с необходимите стълбове и тъбла за ел. енергия. 

Коментари

В центъра, зад,, старата община ,, улицата към ,Бор,, е мрак от години . Само давам пример, не е само до пари ...

#1 в Понеделник, 09 юни 2014 08:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени