Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Решения на юлската сесия на Общинския съвет

29 юли 2016, Петък | 21:35 | прессъобщение

Общински съвет Велинград с поредица от решения на сесията през юли

На 28.07.16 се проведе сесия на Общинския съвет, на която се разгледаха повече от 31 точки. На проведеното заседание, общинските съветници  и кметът Костадин Коев, одобриха  предложението на  общинската администрация за завишаването на местните данъци и такси, направиха се корекции в Наредбата на рекламната дейност във Велинград. Разгледаха се нови  искания за минерална вода от сондажите в Каменица, актуализирана беше Наредба, с която се регламентира временното използване на части от тротоари, свободни  обществени площи и улични платна за строителни площадки на територията на Община Велинград.

След няколко обсъждания и решения на Общинския съвет Велинград против добива на волфрам, общинските съветници излязоха с декларация за прекратяване на концесионната процедура за добив  на волфрамсъдържащи  руди от находище „Грънчарица“. Местният парламент настоява да  бъдат приети всички законосъобразни действия  за прекратяване на процедурата по учредяване концесия за добив на волфрамосъсържащи руди от находище„Грънчарица-Център“.                                                                                                         Това бяха само част от решенията, приети в Юлската сесия на местния парламент.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени