Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ревю на книга

29 май 2018, Вторник | 11:00 | образование

„Ревю на книга“ със заглавие „От една детска душа...“

11 май- патронният празник на Иновативно СУ „Св. св. Кирил и Методий“-Велинград, бе повод за поставяне на началото на една нова иновативна дейност – създаването на „Галерия от думи – Книголандия“ – светът на словотворчеството.

В препълнената от гости зала бе реализирано първото „Ревю на книга“ със заглавие „От една детска душа...“ -автор Парисиана Николова от IVА клас.

Вълнуващо и емоционално тя разказа за съдържанието на книжката – 21 стихотворения  и 2 есета, с които е награждавана. Впечатляващо е, че към повечето творби Парисиана е направила и тематични рисунки.

Атмосферата бе с един особен дух на споделеност, за което допринесоха с артистичното представяне на творбите нейните съученици.

Музикалното изпълнение на Теодора Райнова на любимата песен на Парисиана „Чаша кафе“ и финалът на ревюто с изпълнението на Калоян Прегьов на саксофон, допринесоха за емоционалния комфорт на всички.

Парисиана Николова – още един талант от „Работилницата“ на Иновативно СУ „Св. св. Кирил и Методий“,  Велинград получи заслужено признание!

Гордеем се с теб Парисиана Николова!

 

 

г-жа Лиляна Шаламанова-

зам.директор административно- стопанска дейност,

 начален етап

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени