Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Състезание по ролер ски за купа”Сивен”

16 август 2011, Вторник | 15:07 | прессъобщение

В неделя е състезанието по ролер ски за купа "Сивен"

Ролер скиНа 21 август/неделя/ на Юндола в 10.00 ч. е обявен стартът на състезанието по ролер ски за купа”Сивен”, което се провежда под патронажа на кмета на Община Велинград Иван Лебанов. Участниците ще финишират на високопланинския спортен комплекс ”Белмекен” в 12.00 ч., където ще бъде и награждаването. Организатори на проявата са фирма ”Сивен”, Община Велинград, Българската федерация „Ски” и ВСК ”Белмекен”. Дисциплината, в която ще се състезават, е изкачване с ролкови ски свободен стил, като в спортната проява могат да участват мъже и жени, юноши и девойки, родени през 1994 г.и  по-късно, момчета и момичета, родени през 1998 г. и по-късно, ветерани мъже над 40 г./родени 1971 г. и по-рано/ и ветерани жени над 35 г./родени 1976 г./ и по-рано.

Стартът за мъжете ще бъде даден на Юндола, като трасето, което трябва да изминат, е 19 км. Жените и юношите ще стартират от Куртово и за тях е определено трасе от 9 км. Стартът на 5-ти километър пък ще събере девойките, момчетата, момичетата и ветераните, които трябва да изкачат с ролкови ски 5 километра.

Коментари

tova e prekrasen sport 4estito na tezi koito se klasirat na 4to mqsto :y :y

#1 mimi в Вторник, 23 август 2011 14:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени