Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Надежда" празнува с надежда

19 септември 2009, Събота | 16:16

Дневен център за деца с увреждания "Надежда" отпразнува своя рожден ден

Център Надежда деца   Много любов, подаръци и усмивки получиха децата от ДЦДМУ "Надежда"-Велинград на именния ден на дома на 17 септември. За първи път центърът за деца с увреждания чества именния си ден в залата на Исторически музей Велинград. Да уважат тържеството на милите малчугани бяха дошли представители на Общината - зам. кметовете Бабучи, Кехайова и ПР-а на Общината Росица Пашова. Там бяха и родителите на децата както и служители на музея и граждани и гости на града.

   В една трогателна обстановка децата бяха поздравени от г-жа Кехайова, а директорката на музея Снежана Велева от името на Общински съвет поднесе поздравления и голяма чанта с подаръци. Официалните гости получиха изработени в ателие "Арт терапия" изработени от децата подкови, които бяха поднесени от директорката на центъра Вили Симеонова.

   Тържеството продължи с музикален поздрав от децата от центъра, които на свой ред бяха поздравени от децата от група "Караоке" от ОДК. А изящните танци на деца от клуб "Импулс" внесоха допълнителен колорит в това мило тържество.

   Празникът завърши с кратка почерпка.

   Вижте видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

Браво на дечицата добре са се справили, а най вече поздравления за колегите от центъра , които така успешно работят. Поздрави колеги и нека вашата мисия към тези деца да е винаги от душа и сърце.ДЦДУ"Антония Лафчийска" гр. Ихтиман

#5 Малина в Понеделник, 14 май 2012 09:57

Поздравления за екипът, който се грижи за тези деца! А на децата повече щастливи усмивки и успех!

#4 sel в Понеделник, 28 септември 2009 11:28

Дневният център функционира вече 4 година.Намира се в едното крило на ЦДГ "Детски рай" кв. Каменица. Разполага с кфалифицирани специалисти, които могат да помогнат на всяко дете със здравословен или психологичен проблм. Мнението на екипа е, че всяко навременна помощ е полезна. Организираните тържества са част от резултатите на провежданата работа. Благодарни сме на Кмета на Община Велинград - г-н Лебанов и неговия екип за помощта, подкрепата и разбирането, което проявяват.

#3 Дневен център "Надежда" в Сряда, 23 септември 2009 12:04

Не бях чувал, че има такъв дом във Велинград. Браво на децата!

#2 Spas в Понеделник, 21 септември 2009 08:29

Тези дечица наистина ни развълнуваха!Браво!

#1 Мария Пашова в Събота, 19 септември 2009 19:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени