Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лятна школа по изкуства и занаяти във Велинград

24 юни 2010, Четвъртък | 12:23 | култура

Школа "Ръкотворници"

Школа по изкустваЛятна школа по изкуства и занаяти „ Ръкотворници” има удоволствието да ви предложи едно ново начало. Ако вие и вашите деца сте от хората, които постоянно търсят и с въображение преоткриват света нека го направим заедно. Ако сте гости на града и желаете децата ви творчески да подходят към армаганите с които ще зарадвате близки и приятели ние ще създадем за тях тази възможност. Занятията на школата ще се провеждат в мултимедийната зала на ЦДГ Радост бул. „Съединение” 139. Артистичните настроения на кандидат майсторите ще насърчава г-жа Даниела Цопанова – Danipis, удостоена със специалната награда за съхраняване и популяризиране на традиционното изкуство от фестивала на туристическите анимации град Русе.

Школа рисуванеПрограмата на школата ще предложи рисуване върху стъкло, изработване на пана от семена, маниста и бижута, восъчна техника за рисуване на яйца, работа с вълна и тъкани, рисуване върху фигури, декупаж. Може да избирате между групови и индивидуални занимания в удобно за вашата ваканция време,  но не забравяйте че местата са ограничени.

Първата ни среща ще бъде на 5 юли 2010 г. в 10.00 часа. Летният цикъл на школата ще приключи на 17 септември /Празник на Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка Света София/ с изложба базар и благотворителен търг.

За да преоткрием летните дни заедно, подробности и заявки за участие очакваме на
следните телефони: 0887461386, 0897618219, 0885898254

Коментари

:L :_ :y

#2 в Петък, 25 октомври 2013 23:11

:?

#1 в Вторник, 13 декември 2011 15:01

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени