Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Задържаха мъж продаващ незаконно

14 декември 2009, Понеделник | 20:07

Мъж продаващ стоки незаконно бе задържан от РУМВР-Велинград

РУ МВР Велинград   Бързо полицейско производство е образувано срещу мъж извършвал търговска дейност с маркови стоки без да има право на това. В петък служители на РУМВР-Велинград и Полицейския участък в Ракитово извършили проверка на Кооперативния пазар в Костандово. Там органите на реда установили, че пазарджиклията Е.Й.-32г. извършва продажба на спортни стоки от марките “PUMA”, “ADIDAS” и “KAPPA” без да има съгласието на притежателя на изключителните права на тези марки. Иззети са общо 52 спортни комплекта, а търговецът е задържан в ареста. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени