Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подкрепа от Русия и Турция

05 май 2010, Сряда | 15:45 | общество

Работна среща на Община Велинград с руска и турска делегации

Руската и турска делегации при кмета ЛебановВ подкрепа на желанията и усилията на Община Велинград и кмета Иван Лебанов Велинград да се наложи като истинска туристическа дестинация вчера, 4-ти май, в малката зала на Общината  се проведе работно познавателна среща. На нея присъстваха официални делегации от Русия и Република Турция, за които gradvelin.com вече писа. Гостите бяха посрещнати любезно от кмета Лебанов и заместниците му Диана Кехайова и Исмет Бабучи.

На срещата присъстваха и председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз и Златко Златанов- председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград. Иван Лебанов запозна накратко двете делегации с местонахождението на общината, природните дадености и развитието на туризма във Велинград, получил заслужен приз за СПА столица на Балканите. Кметът подчерта, че във връзка с по-мащабното развитие на туризма Община Велинград има намерение за построяване на летище , голямо казино, голф игрища , а също така построяване на СПА комплекс и спортна зала на минералното находище в с. Драгиново.

Мустафа Джамбаз приветства гостите , като каза, че във Велинград  има много неща, които да направи Общинското ръководство, но има и много неща, които те ще видят и ще им харесат. Златко Златанов запозна по-детайлно двете делегации с туризма, възможностите и перспективите във Велинград.

В задушевния разговор се изказаха различни мнения, обединени от желанието за взаимопомощ и подкрепа, даде се възможност и на медиите да зададат своите въпроси към гостите.

Get Adobe Flash player

Коментари

Браво на кмета, който със своята дипломатичност и умение успява да доведе във Велинград чужденци за развитието на града ни - това е истината - чужди инвеститори - благоустроен град, а не като някой нанши измислени бизнесмени.

#2 IZOLDA в Понеделник, 28 юни 2010 00:22

Blagodarnosti za kmeta g-n Lebanovza tova koeto varshi no neka da dobavim 4e cqlata obshtina blagopriqtsva za razvitieto na tourizma. Az

#1 MASON 666 в Сряда, 05 май 2010 17:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени