Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Руски фестивал във Велинград

02 май 2017, Вторник | 21:09 | прессъобщение

Велинград бе домакин на Зоналния етап на руски фестивал

Велинград за първа година бе домакин на Зоналния етап на фестивала „Пусть всегда будет солнце“- фестивал за руски танци, песни и поезия.

Събитието се проведе под патронажа на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев,на 29 април в конферентната зала на хотел „Здравец“.

Организатори на конкурса са Национално движение „Русофили“- гр. София и гр. Велинград, СУ „Св. св. Кирил и Методий със съдействието на Община Велинград .

 

Във фестивала участваха около 200 деца  от три области-Пазарджик, Пловдив и Смолян. Победителите получиха грамоти, плакети и медали, като голямата награда „Гран При“ в категория „Музика“, остана във Велинград при талантливата Мариам Маврова от  СУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Голяма част от велинградските участници бяха удостоени с първите позиции в различни категории. 

Националният етап на фестивал „Пусть всегда будет солнце'' ще се проведе през месец септември в гр. Казанлък.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени