Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Гости от Русия

15 януари 2011, Събота | 10:38 | общество

СОУ "Васил Левски" посрещна гости от руското училище към посолството на Русия

Беседа на Надежда АнгеловаУченици и преподаватели от училището към посолството на Русия в България по покана на СОУ "Васил Левски" гостуваха във Велинград. Водени от дириктора на училището Сергей Павлов и първия секретар Виктор Метелкин учениците най-напред се запознаха с учителския колектив и ученици от СОУ "Васил Левски", а после разгледаха училището. По същото време два волейболни отбора от ученици от двете училища проведоха изключително зрелищна среща, която завърши с равен резултат - 2:2.

Следобед руските гости посетиха Исторически музей Велинград, където бяха любезно посрещнати от колектива на музея и им бе изнесена презентация "Освобождение Чепинского края" от Надежда Ангелова, в превод на руски от Людмила Кьосова. След музея гостите поднесоха венци на чешмата на "Сярна баня", след което се срещнаха с кмета Иван Лебанов.

Get Adobe Flash player

Финалът на този ден бе един прекрасен концерт на учениците от руското училище, изнесен в 14:30 ч. в малката зала на Община Велинград.

Get Adobe Flash player

Коментари

abe #1 izles ni popei malko ti kak moje na deca da kaje6 ne peite pove4e :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

#3 pitanka в Неделя, 16 януари 2011 14:38

ina4e ima i dobri tonove

#2 в Събота, 15 януари 2011 21:15

ole ma fal6ivi deca molqvi nedeite pove4e da peete :o :o :o :o :o

#1 в Събота, 15 януари 2011 17:11

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени