Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Руски класически изпълнения във Велинград

20 март 2014, Четвъртък | 08:02 | прессъобщение

Концерт на млади руски изпълнители

Сергей Редкин, никита Лютиков, Дмитрий Смирнов

Община Велинград и Руски информационен център София представят на Вашето внимание концерт на млади музиканти от „Дом на музиката“ Санкт Петербург- Русия.Гражданите и гости на Велинград ще имат възможността да се насладят на изпълненията на Сергей Редкин - пиано, Никита Лютиков- кларинет и Дмитрий Смирнов-цигулка. Солистите ще представят изпълнения на руски и чужди класически автори, сред които Сергей Рахманинов и Паул Хиндемит.Тримата изпълнители гостуват в България в периода 24-ти 26-ти март по повод тясното сътрудничество в сферата на културата на Община Велинград и РИЦ София.

Организаторите канят всички граждани и гости на Велинград да се насладят на уникалните солови изпълненияна 24-ти март от 18:00 ч. в НЧ „Отец Паийсии1893“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени