Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Вечер на Руските романси

10 януари 2011, Понеделник | 14:59 | общество

Руски романси звучаха в Историческия музей

Вечер на Руските РомансиСлед многообразието от коледно-новогодишни тържества Дружество "Славяни" изненада гражданите на Велинград с една прекрасна вечер, посветена на Руските романси. Тази вечер бе организирана ден след Руската Коледа, която Руската православна църква отбелязва на 7-ми януари. В залата на Историческия музей от 17:00 часа любителите на руския романс се насладиха на прекрасните изпълнения на две музикални двойки: Владимир Рашков - солист със съпровод на пиано познатата на всички Таня Енчева и двете невероятни Ирини - Ирина Балабанова - солист, със съпровод на пиано Ирина Байрактарова. Вечерта бе умело водена от Марина Чолакова, председател на дружество "Славяни".

Get Adobe Flash player

Коментари

Митко от Бургас е голям мозък. Дали знае какво означава идиотщина? Да не говорим, че не може да пише на български. Някой да го кара да слуша тази музика насила? Затова сме на това дередже - тъй като Митко сигурно не знае какво е дередже, това означава положение. Е, няма само чалга на света, има и друга музика. Поздравления за Велинград!

#5 Anaid7 в Неделя, 22 юли 2012 20:29

idiotstina

#4 mitko ot burgas в Четвъртък, 16 февруари 2012 22:23

idiotstina

#3 mitko ot burgas в Четвъртък, 16 февруари 2012 22:23

BRAVOOOOOOOOOOOOOO! :y

#2 в Сряда, 02 март 2011 01:40

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОЗИ ХУБАВ КОНЦЕРТ!

#1 ДЕБЕЛУШИНА в Сряда, 12 януари 2011 00:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени