Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дружество „Шипка“ проведе своето годишно- отчетно изборно събрание

05 декември 2014, Петък | 15:31 | общество

Годишно отчетно- изборно събрание на дружество „Шипка“

Днес, 5-ти   декември, в "барчето на офицерите" се събраха членовете на дружество "Шипка", Лъджене, към местната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса, където проведоха своето годишно отчетно –изборно събрание.Председателят на дружеството Иван Витанов изнесе отчетен доклад за  изминалата година, като подчерта, че много и различни по вид са дейностите на дружеството: поддържане и освежаване на паметници на загинали войни за Бълагрия, участия в чествания на важни исторически дати, провеждане на масови мероприя, автопоходи ,среща на личния състав в ресторант „Бонжур“,  изнасяне на много беседи, мероприятия за подпомагане на болни членове, чествания на рождени и именни дни, абониране за вестник "Българско войнство".

Основните насоки в развитието на дружеството в светлината на решенията на 8-ми конгрес на СОСЗР, е стриктното изпълняване на решенията на конгреса ...и да продължат усилията за патриотично възпитание на населението, защита на социалните интереси и достойнство на офицерите и сержантите от запаса и резерва.“, подчерта председателят.

Членовете на дружеството избраха ново ръководство в състав: Иван Витанов- председател и членове- Николай Терзиев, Страхил Лазаров, Здравко Узунов и Йорданка Петакова.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени